Ljudmakaren erbjuder branschens bästa ljus med den senaste och bästa tekniken inom ljusteknik och ljusdesign. Om ni vill ha ljus till konserter, event, miljöljus i samband med konferens, ljussättning av byggnader eller vill ljussätta något helt annat, kan ni tryggt vända er till oss med era önskemål.

Ett bra ljus förhöjer den totala upplevelsen, understryker musiken, förstärker känslan och stämning samt hjälper till att skapa unika miljöer. Med LED-lampornas frammarsch är det inte längre energikostnaderna som stoppar en effektfull belysning. Det blir mer och mer viktigt att permanent framställa en stämning med ljussättning av miljöer och hela hus.

Vi på Ljudmakaren levererar högkvalitativa ljusupplevelser som är skräddarsydda för just er. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på era specifika önskemål om design och layout för att förverkliga just er idé.

Ljudmakaren erbjuder en totallösning med den högsta tekniska kompetensen inom ljus, ljud och bild/video. Oss kan ni boka till alla tänkbara sammanhang – konferens, miljöljus, konsert och evenemang. Vi är en pålitlig och trygg leverantör som alltid levererar det vi ska och lite till. Välkommen att kontakta oss med era önskemål!

Vi tar hand om
helheten