Thommy Backner, VD – Topeja AB
Mångårigt samarbete i både Sälen och Båstad

”Jag har haft ett mångårigt samarbete med Ljudmakaren vad det gäller ljud och ljus både i Sälen och Båstad men även på våra event och fester. Jag väljer Ljudmakaren för det är snabba processer, man får alltid tag på den som är ansvarig och kan lita på att leveransen blir som både vi och slutkunden har förväntat sig. Det är också viktigt att veta att man kan köpa en totallösning på hela tekniken som efterfrågas.”

Stefan Jacobson – Kulturchef Åmåls Kommun
En mycket värdefull aktör med stor kännedom

”Under de många år jag har haft glädjen att samarbeta med Ljudmakaren med Stefan Ferger i spetsen, har jag särskilt uppskattat den höga kvaliteten på tekniska lösningar och det stora intresset för och omsorgen om kundens önskemål och krav. Ljudmakaren är en mycket värdefull aktör med stor kännedom om frågor som är relevanta inom lokal kulturutveckling med arrangemang och event som huvudområde. Jag väljer Ljudmakaren för de levererar kvalitet och har en förmåga att se helheter och sammanhang för bästa anpassning av önskad teknikleverens. Det är också prisvärt och de har en trevlig chef och medarbetare!”

Nils Lönnsjö – Grundare av Åmåls Bluesfest, ordförande i Åmåls Bluesförening
Ett professionellt bemötande och utförande

”Åmåls Bluesfest har en lång relation med Ljudmakaren, ända sedan starten 1992 har Ljudmakaren levererat ljud och ljus till alla våra scener. Alltid med betoning på professionellt bemötande och utförande. En bättre relation mellan arrangör och leverantör får en nog leta efter – toppklass! Efter så långt samarbete kan vi inte tänka oss någon annan än Ljudmakaren, då vi vet varandras önskemål, vägen till ett lyckat arrangemang och den trygghet det ger. Då byter vi inte ut en partner som just ger oss det optimala stödet. Kunnigt folk i alla ändar från hump till HQ-strategerna.”

Sören Andersson – Arrangemangsansvarig Karlstad Kommun
Kompetens, kunskap och trygghet

”Min relation med Ljudmakaren är mycket bra! Jag har anlitat dem i ca 15 års tid vid alla större evenemang som till exempel Sven-Ingvars på Sandgrundsudden, Nationaldagsfirandet med tillhörande konsert, Unionsupplösningen och FBK-firande på Stora Torget. Jag väljer Ljudmakaren på grund av kompetensen, kunskapen och tryggheten. Man kan lita på att de levererar det man vill ha och har trevlig och tillmötesgående personal. Jag känner själv att jag utvecklats otroligt mycket i mitt arbete tack vare samarbetet och de råd och kunskaper de delat med sig av.”

Vi tar hand om
helheten