Ljudmakaren erbjuder ljud och utrustning som ligger i framkant inom den senaste tekniken. Vi erbjuder även branschens bästa personal som är handplockad med spetskompetens inom just ert område. Vi ger er den högsta ljudkvalitén oavsett om det är ljudet till en ensam mikrofon eller en stor arenaproduktion.

Ljud ska vara njutbart för åhöraren och inte bara en jämn ljudmassa. En bra läsbarhet innebär att du kan urskilja detaljer i en ljudbild och att man exempelvis ska kunna höra alla instrument i en låt. Vår ambition är att leverera den absolut bästa läsbarheten i branschen.

Ljudmakaren levererar högkvalitativa ljudupplevelser som är skräddarsydda efter just era behov. När ni kontaktar oss sätter vi ihop er med rätt projektledare som ska hjälpa att uppfylla era önskemål kring allt som rör ljud. Ljudmakaren är en trygg leverantör med den högsta tekniska kompetensen inom ljudteknik. Vi är en helhetsleverantör inom ljud, ljus och bild/video och vi hjälper er med branschens bästa totallösningar oavsett om det är till er konferens, konsert, turné, eller evenemang. Hör av er till oss på Ljudmakaren för era frågor och önskemål!

Vi tar hand om
helheten