Vi levererar branschens bästa ljud

Ljudmakaren erbjuder ljud och utrustning som ligger i framkant inom den senaste tekniken. Vi erbjuder även branschens bästa personal som är handplockad med spetskompetens inom just ert område. Vi ger er den högsta ljudkvalitén oavsett om det är ljudet till en ensam mikrofon eller en stor arenaproduktion.

Ljud ska vara njutbart för åhöraren och inte bara en jämn ljudmassa. En bra läsbarhet innebär att du kan urskilja detaljer i en ljudbild och att man exempelvis ska kunna höra alla instrument i en låt. Vår ambition är att leverera den absolut bästa läsbarheten i branschen.

Ljudmakaren levererar högkvalitativa ljudupplevelser som är skräddarsydda efter just era behov. När ni kontaktar oss sätter vi ihop er med rätt projektledare som ska hjälpa att uppfylla era önskemål kring allt som rör ljud. Ljudmakaren är en trygg leverantör med den högsta tekniska kompetensen inom ljudteknik. Vi är en helhetsleverantör inom ljud, ljus och bild/video och vi hjälper er med branschens bästa totallösningar oavsett om det är till er konferens, konsert, turné, eller evenemang. Hör av er till oss på Ljudmakaren för era frågor och önskemål!

Läs mer →
Vi specialdesignar ditt ljus

Ljudmakaren erbjuder branschens bästa ljus med den senaste och bästa tekniken inom ljusteknik och ljusdesign. Om ni vill ha ljus till konserter, event, miljöljus i samband med konferens, ljussättning av byggnader eller vill ljussätta något helt annat, kan ni tryggt vända er till oss med era önskemål.

Ett bra ljus förhöjer den totala upplevelsen, understryker musiken, förstärker känslan och stämning samt hjälper till att skapa unika miljöer. Med LED-lampornas frammarsch är det inte längre energikostnaderna som stoppar en effektfull belysning. Det blir mer och mer viktigt att permanent framställa en stämning med ljussättning av miljöer och hela hus.

Vi på Ljudmakaren levererar högkvalitativa ljusupplevelser som är skräddarsydda för just er. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på era specifika önskemål om design och layout för att förverkliga just er idé.

Ljudmakaren erbjuder en totallösning med den högsta tekniska kompetensen inom ljus, ljud och bild/video. Oss kan ni boka till alla tänkbara sammanhang – konferens, miljöljus, konsert och evenemang. Vi är en pålitlig och trygg leverantör som alltid levererar det vi ska och lite till. Välkommen att kontakta oss med era önskemål!

Läs mer →
Välj branschens bästa bild och video

Idag har effekter inom bild och video vid stora konserter blivit ett vanligt komplement till ljussättningen. Behöver ni en extra videoeffekt bakom en konsert eller en videoproduktion med storbildskärm vid stora arenakonserter? Det ordnar vi. Vi levererar även bild-och videolösningar för bolagsstämmor eller helhetslösningar för video- och presentationsmaterial vid konferenser. Vi finns helt enkelt överallt där ni har behov av bild eller video.

Ljudmakaren skräddarsyr all produktion inom bild och video utefter era specifika behov oavsett omfattning på eventet. Vi erbjuder branschens absolut bästa bild- och videoutrustning tillsammans med kompetent personal handplockad för just er.

Vi erbjuder experter inom både bild och video, ljud, ljus och transport och kan ordna en totallösning för ert evenemang. Vi ruckar aldrig på kvalitén vare sig det gäller den lilla scenen, konferensen eller arenaproduktionen. När du kontaktar oss sammanför vi er med en projektledare som hjälper er att sy ihop evenemanget utefter just era önskemål. Välkommen att kontakta oss så pratar vi mer!

Läs mer →
En installation med ett helhetstänk

Ljudmakaren kan ni med trygghet vända er till för bästa installation gällande ljud, ljus och bild. Vi gör stora som små installationer av miljöljud, miljöljus, hörslingor, och även bildverktyg som LED-skärmar, TV-skärmar, projektorer i till exempel butiker, kyrkor, församlingshem, konsert- och teaterlokaler. Tack vare vår långa erfarenhet från branschen och med handplockad personal, kan vi skräddarsy en installationslösning för just er.

Ljudmakaren är även en helhetsleverantör inom evenemangsindustrin och oss kan du boka för alla sorters event, konserter, turnéer eller konferenser. När du kontaktar oss sätter vi ihop dig med en projektledare som ser till att ditt event blir så bra som möjligt, genom att handplocka några av branschens absolut bästa ljud-, ljus-, och bild/video-tekniker tillsammans med den absolut senaste tekniken. Allt för att uppfylla just ditt specifika önskemål.

Välkommen att kontakta oss med era önskemål!

Läs mer →
Vi projektleder dina visioner

Ljudmakaren erbjuder branschens absolut bästa projektledning inom ljud, ljus, bild och video. När ni tar kontakt med oss sätter vi ihop er med en kompetent projektledare som kan hjälpa er att genomföra alltifrån konserter, konferenser turnéer och event. Vi anordnar även transport av utrustning och personal.

Vårt mål är att vara så lyhörda som möjligt för att kunna genomföra alla era önskemål. Från idé, framtagning till genomförande. För oss är det viktigt att lyssna noga på kunden så att vi kan sätta ihop er med rätt projektledare som förstår era specifika önskemål. Genom att lyssna på era intressen, ambitioner och visioner så skapar vi en helhetslösning åt er. Välkommen att kontakta oss så pratar vi mer!

Läs mer →
Vi skräddarsyr din helhet

Ljudmakaren är en helhetsleverantör inom evenemangsindustrin och vi är experter inom ljud, ljus, bild, video och transport. Vi fungerar som spindeln i nätet där kundens önskemål står i fokus. När ni kontaktar oss sätter vi ihop er med branschens mest kompetenta projektledare som hjälper er att genomföra konserter, konferenser, omfattande turnéer eller evenemang.

Vi brinner för att alltid leverera hög kvalité oavsett om det gäller den lilla scenen eller en arenakonsert på världsturné. Inget jobb är för stort eller för litet för oss på Ljudmakaren. Utifrån era önskemål handplockar vi några av branschens bästa tekniker som hjälper er att uppfylla ert drömevenemang. Exempel på totallösningar vi jobbat med är Arvika Hamnfest, Summer on i Båstad samt Åmåls Bluesfest där vi varit helhetsleverantör i 25 år. Välkommen att kontakta oss så pratar vi mer!

Läs mer →
Scener för alla tillfällen

Hos oss hittar ni scenlösningar från det lilla till det stora och för alla olika tillfällen, med säkerheten i fokus. Vi tillhandahåller scenlösningen utefter era specifika behov. Oavsett om det är en liten scenplatta som behöver byggas eller en scen för en arenakonsert ruckar vi varken på kvalité eller säkerhet. Vår personal är handplockade som de bästa i branschen för just scenlösningar.

Ljudmakaren är en totalleverantör inom ljud, ljus, bild och video och har den högsta tekniska kompetensen inom scenlösningar. Oss kan ni boka till alla tänkbara sammanhang, allt från den lilla scenen till helhetslösning på konferens och arenakonsert. För oss står kunden i fokus. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på era behov för att uppfylla era önskemål, vare sig det handlar om enbart en scenlösning eller ett helt event. Väljer ni oss vet ni att ni får en trofast, trygg leverantör som alltid håller vad vi lovar.  Välkommen att kontakta oss med era önskemål!

Läs mer →
Branschens bästa tekniker

Hos Ljudmakaren hittar ni en hel stab av några av branschens bästa tekniker inom ljud, ljus, bild och video. All vår personal har rätt certifikat inom sina områden och sätter säkerheten i fokus. Vare sig ni behöver en ”Front of House”-, monitor-, backline-, ljus- eller bildtekniker så ser vi till att ni får rätt personal på rätt plats till ert arrangemang.

Ljudmakaren är en totalleverantör inom ljud, ljus, bild/video och scen och oss kan ni boka till alla tänkbara sammanhang. Allt från den lilla scenen till helhetslösning på konferens och arenakonsert. Med Ljudmakaren får ni en trygg leverantör med den högsta tekniska kompetensen inom professionella event. Välkommen att kontakta oss med era önskemål!

Läs mer →
Vi förverkligar ditt drömevent

Ljudmakaren levererar en helhetslösning för ert event utefter era specifika önskemål, oavsett storlek. Vi tar hand om allt inom ljud, ljus, bild/video och scen och sätter in en av branschens bästa projektledare som skräddarsyr ert evenemang efter era önskemål. För oss står kunden alltid i fokus. Det är av största vikt att koppla ihop er med rätt projektledare som förstår era specifika behov. Allt för att evenemanget ska bli så bra som möjligt.

Ljudmakaren erbjuder en totallösning inom ljud, ljus, bild/video och scen och oss kan ni boka till alla tänkbara sammanhang. Allt från den lilla scenen till en helhetslösning på en konferens och arenakonsert. Med Ljudmakaren får ni en trygg leverantör med den högsta tekniska kompetensen inom professionella event som alltid levererar det den ska och lite till. Välkommen att kontakta oss med era önskemål!

Läs mer →
Vi förverkligar din drömkonferens

Ljudmakaren levererar en helhetslösning för er konferens utefter ert specifika önskemål och vi tar oss an stora som små projekt. Oavsett storlek eller plats förvandlar vi er idé till verklighet. Vi tar hand om allt inom ljud, ljus, bild/video och scen och sätter in en av branschens bästa projektledare som skräddarsyr konferensen enligt era önskemål.

Vi tillhandahåller branschens mest kompetenta personal och utrustning i framkant som krävs för er konferens. För oss är det viktigt att lyssna på er som kund och att sätta ihop er med rätt projektledare som förstår era specifika önskemål. Allt för att konferensen ska bli så bra som möjligt för er.

Välkommen att kontakta oss med era önskemål!

Läs mer →
Från transport till scenshow

Ljudmakaren levererar en helhetslösning för er turné och erbjuder branschens bästa personal som är skräddarsydd efter era önskemål inom ljud, ljus, bild/video och transport. Då vi funnits sedan 1989 har vi samlat på oss en bred kompetens och turnéerfarenhet genom åren och kan därför lova en skräddarsydd turné utöver det vanliga. Vi har erfarenhet av både det lilla eventet och världsturnén. Bland annat har vi gjort en omfattande världsturné med Roxette.

Vi tillhandahåller branschens mest kompetenta personal och utrustning i framkant som krävs för just er turné. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på våra kunder och att koppla ihop er med rätt projektledare. Detta för att kunna sätta ihop den bästa möjliga turnén för er. Välkommen att kontakta oss med era önskemål!

Läs mer →
Vi får ditt event att rulla

När ni bokar Ljudmakaren för ett evenemang ansvarar vi för helheten – ljud, ljus, bild, video, transport och logistik. En viktig del för att ett event ska kunna flyta på så smidigt som möjligt är att kunna transportera teknik och personal. Vi ordnar transportlösningar som är skräddarsydda för just ert ändamål oavsett om det är inom en småstad eller en omfattande världsturné.

Ingen transport är för liten eller stor för oss. När ni anlitar oss ska ni känna er trygga i att vi löser alla transportlösningar som ni önskar. Vår kompetenta projektledare syr ihop ert unika projekt efter era önskemål, med kompetent personal och med säkerheten i fokus. All vår personal har rätt certifikat och utbildning. Detta för att kunna transportera tekniken och personalen till och från ert evenemang så smidigt och säkert som möjligt. Välkommen att kontakta oss med frågor eller bokningar!

Läs mer →
Fråga oss allt om ljud, ljus, bild och video

Till oss kan ni vända er för konsultation inom allt som rör ljud, ljus, bild och video. Vi svarar på alla frågor om till exempel nybyggnationer, renoveringar i lokaler, teatrar, konserthus eller konferensrum. Vi har stor erfarenhet av dessa miljöer då vi varit en helhetsleverantör inom evenemangsindustrin sedan 1989.

Vi utför även installationer och helhetslösningar inom ljud, ljus, bild och video oavsett om ni vill anordna ett event, konferens, konsert eller en omfattande turné. Välkommen till oss med era frågor och önskemål!

Läs mer →