Uppdrag

Sälens Högfjällshotell är en del av Scandinavian Resorts, som drivs utav Topeja AB. På Högis, som det också kallas, har Ljudmakaren levererat teknik och personal under vintersäsongen (november-april) sedan 1996!

På Sälens Högfjällshotell så händer ALLT, det är konferenser, konserter, banketter, mässor och såklart afterski. Under säsongen så har vi en av våra kompetenta tekniker på plats som ansvarar för driften av ljud, ljus och bild.

Ljudmakaren har under alla åren varit med och format de olika tekniska lösningarna som finns i huset. Alltifrån miljöljudet i alla restaurangerna, nattklubben (ljud och ljus), lekrummet, pianobaren osv.

 

Genomförande

Högis gästas frekvent av de mest spännande och aktuella musikakter. Bland de artister som vi har fått glädjen att jobba med på Högfjällshotellet så hittar vi bland annat Veronica Maggio, Axwell, Jill Johnsson, The Hives, Millencolin, Galenskaparna och After Shave, Björn Skifs, Kalle Moreaus m.fl. Säsongen avslutas alltid med en stor utomhusfestival, Ski&Rock där vi har glädjen att leverera en helhetslösning med ljud, ljus och bild.

På Högfjällshotellet så visar vi också prov på hur flexibelt vi kan jobba, ibland så är det konferens, afterski, bankettmiddag och nattklubb i samma lokal på samma dag. Där kommer vår långa erfarenhet in och vi gör det tekniskt möjligt så att kunden kan känna sig lugn och trygg i vårt arbete.

Vi tar hand om
helheten